Fotoshoot restaurant ’t Spookhuys Hattem

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Voor restaurant ’t Spookuys in Hattem hebben wij foto’s mogen maken van het restaurant en diverse gerechten. Het doel is om deze foto’s te gaan gebruiken voor de nieuwe website. Het was erg gaaf om aan de slag te gaan in dit restaurant, mede omdat er een geweldige sfeer hangt.

[av_gallery ids=’1309,1310,1311,1312,1313,1314,1315,1316,1317,1318′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-2yyc4c’]

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".