Websites zonder SSL-certificaat onveilig

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Je leest het goed, vanaf juli 2018 gaat Google Chrome websites zonder SSL-certificaat kenmerken als onveilig!

Zoals we in een eerder bericht hebben geschreven zijn websites die uitgerust zijn met een SSL-certificaat veiliger en geeft Google deze websites voorrang in de zoekresultaten. Google heeft aangegeven dat de browser Chrome vanaf a.s. juli websites zonder SSL-certificaat gaat kenmerken als onveilig. Google probeert op deze manier websitebouwers aan te sporen veilige websites te bouwen. Natuurlijk zijn wij als website ontwikkelaars een groot voorstander om websites veiliger te maken.

Wilt u meer informatie over SSL certificaten of heeft u hulp nodig bij het installeren van een certificaat. Neem contact met ons op, we helpen u graag.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".