zoekmachine optimalisatie (seo) ...

Zoekmachine optimalisatie, oftwel SEO, is je website zo optimaal mogelijk ontwikkelen / schrijven zodat je hoger in Google komt te staan. Als je hoger in Google komt te staan betekent dit automatisch dat je meer bezoekers ontvangt en daarmee wellicht nieuwe klanten.

Het optimaliseren van een website voor zoekmachines is een lastige en tijdrovende klus als je hierin geen ervaring hebt. Wij hebben inmiddels ruime ervaring om uw website hoger in Google te krijgen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en we doen u een passend voorstel.

onze werkwijze ...

1. techniek

Is de structuur logisch? Is de website leesbaar en gebruiksvriendelijk? Hoe snel wordt de website geladen? Dit zijn zaken die we in de beginfase gaan controleren en zo nodig verbeteren.

2. inventarisatie zoekwoorden

Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Op welke zoekwoorden worden je concurrenten gevonden? We zullen hiervoor een kort onderzoeken doen zodat we hiervan een juist beeld krijgen.

3. verbeteren van je huidige content

Op basis van de inventarisatie zoekwoorden gaan we de bestaande content verbeteren en letten we op de relevantie en kwaliteit van de pagina's. Daarnaast controleren we de afbeeldingen en passen we ze nodig de omschrijvingen aan.

4. nieuwe content creƫren

Zo nodig maken we nieuwe content (pagina's, afbeeldingen) aan waarin de juiste zoekwoorden verwerkt zijn.

Neem gerust contact met ons op ...


    envelopephone