WordPress CMS systeem

Eenvoudig website beheer

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) ter wereld en wordt gebruikt door miljoenen websites en blogs.

Met WordPress kun je gemakkelijk een professionele website of blog maken, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Het is gebouwd op PHP en MySQL en biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het maken en beheren van je website.

Er zijn talloze gratis en betaalde templates en plug-ins beschikbaar om je website aan te passen en te personaliseren. Dit maakt het makkelijk om je website te laten opvallen en te laten passen bij de stijl en het doel van je website.

WordPress is ook een goede keuze voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het heeft een aantal ingebouwde SEO-tools en er zijn tal van plug-ins beschikbaar om je website beter te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Dit kan helpen om meer bezoekers naar je website te trekken.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een professionele website of blog te maken, is WordPress zeker een goede optie om te overwegen. Wij van GrootsWebdesign ontwikkelen al onze websites met WordPress. Neem gerust contact met ons op als je ook een professionele website wilt laten maken.

wij gaan de samenwerking graag met jou aan!

Laat je vraag, wensen en gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

wij gebruiken de nieuwste technieken

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën is je website klaar voor de toekomst! Wij hebben veel ervaring met WordPress in combinatie met het bouwplatform van Elementor. Daarnaast gebruiken we de beste cache-plugin WP-Rocket. 

WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) die ook nog eens erg gebruiksvriendelijk is.

Elementor

Elementor is het toonaangevende site bouwplatform voor WordPress, waarmee webmakers professionele, pixel-perfecte websites kunnen bouwen.

WP Rocket

WP Rocket is een plugin voor WordPress die helpt om je website te versnellen. Deze plugin krijg je standaard bij iedere website die wij opleveren en hosten.